Är du vår nästa inköpare?

inkop

09 Feb Är du vår nästa inköpare?

Har du ett stort intresse för produktion och inköp? Är du en strukturerad, effektiv och proaktiv person med ett positivt mindset? Vill du utvecklas i en spännande internationell miljö med engagerade kollegor i en tjänst med många stimulerande och varierande utmaningar? Som inköpare blir du en del av ett tight och effektivt team. Vi tror på samarbete, att dela idéer med varandra och att ha roligt tillsammans. Rollen som inköpare är en heltidstjänst med placering i Borås, Stockholm eller Malmö.

Dina utmaningar

Fokus är att snabbt och effektivt bistå verksamheten med inköpsordrar i överensstämmelse med Wackes inköpsprocesser. Du kommer att ingå i vårt inköpsteam på sex personer.

Dina erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp, och vi ser helst att du har arbetat i en liknande tjänst tidigare. Vi använder oss av Navision och det är därför meriterande om du har erfarenhet av detta system.  Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Arbetet kräver att du har kunskap om lagar, direktiv och produktsäkerhet.

 

Välkommen med din ansökan snarast! Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Månsson:

johan.mansson@wackes.com
+46 (0)46 – 16 22 67

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.